Procés > Qualitat total

Qualitat total

Per a OROMAS, s primordial la qualitat dels productes: una pasta de qualitat superior, les farines i les smoles ms adequades per a cada s final. La bondat de la matria prima utilitzada i el fet de disposar de la millor tecnologia de procs sn condicions necessries, per no suficients.

 

OROMAS ha posat els cinc sentits per tal dassegurar que els nostres productes siguin satisfactoris per als clients i els consumidors ms exigents. Treballem per seguir gaudint de la vostra confiana i fidelitat, oferint uns productes bons, naturals, saludables i segurs. Per a aix, no estalviem esforos ni recursos:

  • Amb el nostre Centre d'Investigació i Desenvolupament: Innovem, proposem, provem, desenvolupem, millorem... productes, gustos, sabors, textures, sensacions ...
  • Amb els laboratoris danlisi i assajos instal·lats a cadascun dels centres de producci: control rigors de la qualitat i les caracterstiques de totes les matries, ingredients i productes.
Treballem bra a bra amb els nostres clients per desenvolupar els projectes que necessiten, a la recerca de nous productes, varietats, tipus i presentacions.
 
Centre d'Investigació i Desenvolupament

Centre d'Investigació i Desenvolupament

Formació RH

Formació RH

Sistemes de seguretat alimentària

Sistemes de seguretat alimentària

Rigorosos controls de la qualitat

Rigorosos controls de la qualitat