Procés > Matèria prima

Matèria prima

La qualitat final dels nostres productes exigeix, en primer lloc, les millors matries primeres: les millors smoles i les millors farines. I els blats necessaris per elaborar-les, amb les qualitats i les especificacions tcniques ms adequades.

 

OROMAS, integrada a GRUP HV, gaudeix del potencial de compra d'un dels principals operadors europeus de blat dur i, al seu torn, d'un dels principals consumidors europeus de blat tou. Milers i milers de tones de blat analitzades, seleccionades, comprades i condicionades. Entre elles, una varietat d'orgens i tot tipus de varietats i caracterstiques.I els millors blats, lgicament, sn a disposici d'OROMAS.

Durant l'exercici 2012, les compres del GRUP HV van superar la xifra d'1.360.000 t de blat.

 

Aix no s tot, per. OROMAS t tamb al seu abast un dels principals grups agroalimentaris, el lder en l'elaboraci de productes derivats de la mlta. GRUP HV es diferencia per la gran capacitat de producci de les seves installacions, especialment pels recursos tcnics, entre els quals hem de destacar la darrera innovaci, la tecnologia PEELED WHEAT GRAIN, sinnim d'optimitzaci de la puresa i el color de les smoles de blat dur. Aquesta gran capacitat tecnolgica i un equip hum altament qualificat sn la garantia d'una qualitat excellent i dels estndards de seguretat alimentria ms alts. I les millors farines i les millors smoles, per descomptat, sn a disposici d'OROMAS.

El domini de tota la cadena blat dur / smola / pastes alimentoses, i de la cadena blat tou / farines / farines envasades, permet OROMAS d'oferir la mxima qualitat, per tamb el millor preu. La presncia de totes les fbriques (primera i segona transformaci) a les mateixes zones productores del cereal garanteix una logstica ptima i la major competitivitat. Un valor afegit en benefici dels clients i, finalment, dels consumidors.
 
Descàrrega del blat de la bodega del vaixell

Descàrrega del blat de la bodega del vaixell

Sitges de blat

Sitges de blat

Mòlta de blat

Mòlta de blat

Sitges de sèmoles de blat dur

Sitges de sèmoles de blat dur

Descàrrega de la sèmola a la fàbrica de pastes

Descàrrega de la sèmola a la fàbrica de pastes

Control de la producció de les farines i sèmoles

Control de la producció de les farines i sèmoles