Procés > Logística i distribució

Logística i distribució

S, els productes dOROMAS sn molt competitius. Per a aix, certament, cal poder comprar b i fabricar millor, i OROMAS ho t, aix. Tamb, per, cal tenir la capacitat per poder i saber distribuir de la manera ms eficient.

 

Els nostres centres de producci estan estratgicament repartits pel territori, situat a les principals zones i/o fonts daprovisionament i, al seu torn, molt prop dels mercats. Estem preparats per subministrar als clients utilitzant el mitj de transport ms adequat a cada cas. Via terrestre, a ms de la flota de vehicles, disposem de terminals prpies de crrega a travs de ferrocarril. Via martima, normalment per a exportaci, disposem dunes installacions situades al mateix Puerto de la Baha de Cdiz (Atlntic), i daltres a molt poca distncia dimportants ports de la Mediterrnia especialitzats en el trnsit de contenidors, com ara Algesires, Barcelona i Valncia.

 

Per OROMAS s tamb eficcia. Ho podreu comprovar. Els nostres especialistes en la distribuci formen part duna Organitzaci que entn que el servei no pot desmerixer el producte. I que entn tamb que el client ens est esperant.

  • Experts en la logstica nacional i internacional. Departament propi. Rigorosos, segurs i puntuals.
  • Utilitzem en cada cas el mitj de transport ms eficient... i el ms efica. Estem habituats a tot tipus de transport terrestre i martim.
  • Distribum ms de 800 t, tots els dies.
 
Unitat flota transport

Unitat flota transport

Terrestre

Terrestre

Marítim

Marítim

Ferrocarril

Ferrocarril