Procés > Logística i distribució

Logística i distribució

S, els productes dOROMAS sn molt competitius. Per a aix, certament, cal poder comprar b i fabricar millor, i OROMAS ho t, aix. Tamb, per, cal tenir la capacitat per poder i saber distribuir de la manera ms eficient.

 

Els nostres centres de producci estan estratgicament repartits pel territori, situat a les principals zones i/o fonts daprovisionament i, al seu torn, molt prop dels mercats. Estem preparats per subministrar als clients utilitzant el mitj de transport ms adequat a cada cas. Via terrestre, a ms de la flota de vehicles, disposem de terminals prpies de crrega a travs de ferrocarril. Via martima, normalment per a exportaci, disposem dunes installacions situades al mateix Puerto de la Baha de Cdiz (Atlntic), i daltres a molt poca distncia dimportants ports de la Mediterrnia especialitzats en el trnsit de contenidors, com ara Algesires, Barcelona i Valncia.

 

Per OROMAS s tamb eficcia. Ho podreu comprovar. Els nostres especialistes en la distribuci formen part duna Organitzaci que entn que el servei no pot desmerixer el producte. I que entn tamb que el client ens est esperant.

  • Experts en la logstica nacional i internacional. Departament propi. Rigorosos, segurs i puntuals.
  • Utilitzem en cada cas el mitj de transport ms eficient... i el ms efica. Estem habituats a tot tipus de transport terrestre i martim.
  • Distribum ms de 800 t, tots els dies.
 
Unitat flota transport

Unitat flota transport

Terrestre

Terrestre

Marítim

Marítim

Ferrocarril

Ferrocarril

Poltica de cookies

Heu oblidat la contrasenya?

Introdueix el teu email a continuació i t'enviarem un email amb la teva contrasenya:
EnviarEnviar

NOTAL LEGAL